FLASH PROGRAMOZÁS

A flash programozás napjainkban éli fénykorát és egyre többen veszik igénybe honlapjuk szépítésére, hiszen a flash által készített animációk figyelem felkeltők, interaktívak és számtalan dekoratív megjelenítési módot biztosítanak a felhasználó számára.

Stúdiónk egyik profiljaként a flash program által előállított interaktív fényképalbumok készítését célozta meg, melyek között találhatók esküvői, családi, baba, gyermek és egyéb más témájú albumok.

Készíttessen flash alapú interaktív fényképalbumot gyermeke óvodai fényképsorozatából, esküvői fényképeiből, családi nyaralásán készült fotóiból, születésnapi összejöveteléről, vagy bármilyen témájú felvételeiből.

Webalbumaink az internetre felhelyezhető albumokat tartalmazzák, melyek bárki által megnézhető formát öltenek.

3 dimenzióban megalkotott galériáink igen népszerűek és érdekes formákat vehetnek fel. Ha szereti az érdekes megjelenést, akkor önnek ezeket az album fajtákat ajánljuk.

Rendelését minden esetben a lehető leggyorsabban készítjük el figyelembe véve az Ön igényeit, ízlés világát és természetesen kéréseit!

Az általunk készített albumok, animációk, introk, honlap kiegészítők, mint banner, gombsor, linkbanner, mind az adobe flash programmal készülnek.

Az Adobe Flash egy szoftver, amely az Adobe Systems termékcsaládba tartozik. Egy olyan professzionális multimédiafejlesztő-alkalmazás, amelynek segítségével könnyedén fejleszthetünk webes alkalmazásokat, játékokat, mozikat, vagy akár mobil tartalmakat. A Flash hatékonyan ötvözi a vektoros rajzolóprogram és a professzionális animációszervező-program minden előnyét.

A flash programot sok területen használják, így pl. az oktatásban és az üzleti életben is különböző oktató programok, illetve bemutatók készítésére.

Sokoldalú felhasználtsága teszi olyan közkedvelt és népszerű programmá.

A flash program nagyszerűsége abban is megmutatkozik, hogy szórakoztató programokat is készíthetünk vele.

Készíttessen velünk játékot fényképeiből az egész családja örömére, szórakozzon, miközben gyermeke, szülei, testvérei, vagy más rokon, barát, ismerős arca köszön vissza a képernyőről.

Fényképalbumaink szintén flash programmal készültek.