HONLAP KÉSZÍTÉS

Ha Ön saját részre, vagy vállalkozása számára szeretne egy szép megjelenésű és emellett a keresőrobotok által jól megtalálható weboldalt, akkor a CMS alapú weboldalt ajánljuk Önnek, mely sok funkcióval és keresőbarát programozással rendelkezik, és a MySQL adatbázis kezelőt használják adattárolásra!

Miért válasszam ezt a megoldást?

~ CMS rendszer segítségével Ön is szerkesztheti weboldala tartalmát, akár tervezői vagy programozói ismeretek nélkül.

~ Lehetővé teszik, hogy a felhasználójuk egyszerre több oldalt is működtessenek a szerverén különböző könyvtárakba telepítve, akár egy adatbázis használatával is.

~ A honlapon minden egyes oldal címe alkalmazkodhat egy szabványhoz, minden link struktúrált és ésszerű – érhető az emberek és gépek számára, ami magába foglalja a keresőmotorokat is. A tiszta URL-ek alapvetőek a keresőoptimalizáláshoz, valamint jobb felhasználói élményt is nyújt.

Ez a honlapfajta sablonra épül, mely a programozás által nyeri el egyedi kinézetét. A sablonok rengeteg különböző témában találhatók és kérhetők.

Rendelési konstrukciók:

Csak design: Ön megrendeli tőlünk honlapja designját és mi webhelyére feltöltve, vagy csomagolt formátumban átadjuk Önnek. A továbbiakban Ön tölti fel tartalommal és tartja azt frissen.

Design és honlap: a design megtervezésével honlapját feltöltjük az Ön által megadott paraméterekkel, tartalommal és így adjuk át Önnek. A továbbiakban Ön frissíti.

Design, honlap és havi frissítés: honlapját designnal és tartalommal együtt megszerkesztjük, feltöltjük, a továbbiakban pedig megbízási szerződés keretén belül havi összegű megbízási díj fejében mi frissen tartjuk honlapja tartalmát.

A 30.000 Ft-ot meghaladó rendelését havi lebontásban, részletekben is kifizetheti. Mindig szerződés keretében rögzítjük a feltételeket:

~ Webtárhelyét, adatbázisát mi kezeljük egészen addig, míg tartozását kiegyenlíti.

~ A részletfizetés lejárta után átadjuk Önnek a tárhely és adatbázis paramétereit. Ha fizetése nem megfelelően érkezik, vagy nem fizeti ki tartozását, webhelyét megszüntetjük és addigi költségeit fenntartási költségként elszámoljuk.

~ A részletfizetés havi elosztása minden esetben egyedi és a megrendelővel való egyeztetés után szabható ki. Legkisebb havi összege 10.000 Ft.

CMS honlapokon kívül HTML alapú, grafikusan megtervezett és flash programmal készített full flash honlapokat is készítünk.